İşletmede Beceri Eğitimi İle İlgili Merak Edilenler ve Tüm Sınıf Düzeylerinde İşletme Yerleştirme Listeleri

İŞLETMEDE BECERİ EĞİTİMİ İLE İLGİLİ MERAK EDİLEN VE DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR

 

1. İl dışı hazırlanması istenen belgeler tarafınıza bildirildikten sonra her öğrenci belgeleri hazırlayıp kendisi muhafaza edecektir. Okula getirmenize gerek yok. Dosya oluşturup İl dışına gidildiğinde otel yetkililerine tarafınızca ibraz edilecektir. İl dışına gidecek öğrencilerimiz BANKA hesabı açılması için otellerin ve bankalarının belli olmasını bekleyiniz.

2. İl dışı ve il içi istenen Sağlık raporu aile hekiminizden alabilirsiniz. Özel hastanelerden çıkarmak masraflı olur.

3. İl içi için koordinatör öğretmenleriniz yapmış/yapacak olduğu görüşmeler neticesinde stajın başlamadan önce işletmeye gelmeniz istenirse, (tanışmak ve bilgilendirme maksatlı) koordinatör öğretmeninizin söyleyecek olduğu saat dilimlerinde gidiniz. Koordinatör öğretmenleriniz belli olduktan sonra sizlerle toplantı yapacaktır.

4. İşletmede Beceri Eğitimi İl içi ve İl dışı 01 Mayıs 2023 tarihinde başlanacaktır. İşletmede Beceri Eğitim Uygulamasının bitiş tarihi (İl içi – İl dışı) 29 Eylül 2023 tür.

5. İşletmelerin belirlemiş olduğu kurallara mutlak suretle uyunuz. (Giriş, Çıkış saatleri, kılık kıyafet, kişisel bakım, konuşma, hitap, davranış,  vb. gibi) İşletmelere yerleştirilen öğrenciler içerisinden, öğrenci kaynaklı sorunlar ortaya çıkar ise ilgili öğrenciler hakkında tutanak tutulacaktır. İşletmeden kaynaklı problem olduğu tespit edilirse gerekli işlemler yapılacaktır. Yaşanacak olan problemlerle ilgili koordinatör öğretmeninizle irtibat kurunuz.

6. İşletmede Mesleki Eğitim Uygulamasına başlamadan muhakkak iş dosyalarınızı alınız.

7. İl dışına gidecek olan öğrencilerimiz otobüs biletlerini belirlenecek ve tarafınıza duyurulacak olan zaman diliminde biletlerinizi alınız. Bilet ücretleri gittiğiniz oteller tarafından iade edilecektir.

8. Sınıf whatsapp gruplarınızdan yapılacak olan bilgilendirmeleri takip ediniz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Mersin Yenişehir Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)