İslahiye Protokolünü Ağırladık

Kaymakam, Başkan ve Milli Eğitim Müdürü okulumuz idaresi ve öğretmenleriyle okulumuzda düzenlenen kahvaltılı toplantıda bir araya geldiler.

Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği organizesi İmam Hatip ve İlahiyat Gönüllüleri Derneği’nin katkılarıyla okulumuzda düzenlenen kahvaltı, okulumuz idaresi ve öğretmenleriyle İslahiye protokolünü  bir araya getirdi.

Kahvaltıya Kaymakam Vekili Aydın Göçer, Belediye Başkanı Kemal Vural, İlçe Milli Eğitim Müdürü H. İbrahim Demirtaş, Milli Eğitim Şube Müdürü Yüksel Beroje, İlk-Der Başkanı Yaşar Bağbekleyen ve Okul Aile Birliği Başkanı Bilal Erdoğan ve Okul Aile Birliği yönetimi katıldı.

Öğretmenler Odası’ndaki toplantıda Kaymakam Aydın  Göçer, İmam Hatip Lisesi gibi yüksek hedefler, ulvi gayelerle kurulmuş bir okulda bulunmaktan mutluluk duyduğunu, öğretmen kadrosuna böyle bir okulda olmanın farklı sorumluluklar yüklediğini kaydetti.

Belediye Başkanı Kemal Vural da Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin son yıllarda İslahiye’ye kazandırılan pirestij okulların başında geldiğini ifade ederek “Yapımı devam eden yurt binasının da İmam Hatip Lisemize devredilmesi bu okulumuzu ilçede tercih edilen okullar arasına katacaktır. SAN-KO yönetiminden de okulun yanındaki arsada bir uygulama camisi için söz almış bulunuyoruz. Bu tesislerle birlikte okulumuzun eksiklikleri büyük ölçüde giderilmiş olacaktır” dedi.

Okul Müdürü Abdurrahman Kılıç da Okul Aile Birliği yönetimine ve İlk-Derneği yöneticilerine kahvaltı organizasyonu için teşekkür ederek “Sayın Kaymakamımız, Sayın Başkanımız ve Sayın Milli Eğitim Müdürümüz okulumuzu teşrif ederek bizi sevindirdiler. Eğitim kadromuzla bir arada kahvaltılı bir toplantıda tanışma fırsatı buldular. Heyete okulum ve öğretmenlerim adına bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Toplantıdan sonra okul kütüphanesinde kahvaltı yapıldı.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Gaziantep İslahiye Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kaynak:https://hskaihl.meb.k12.tr/icerikler/islahiye-protokolunu-agirladik_2205317.html
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)