İşimiz Temiz Projesi

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kadın Girişimciler Kurulu ve OPET Petrolcülük A.Ş. ortaklığında yürütülen ve 'Sağlıklı bir gelecek için' temasıyla yola çıkan "İşimiz Temiz Projesi"nin 81 il "Türkiye Geneli Yaygınlaştırma Toplantısı" ve  2022-23 Proje Dönemi Yarışması Ödül Töreni Antalya'da gerçekleştirildi. 

 

Millî Eğitim Bakanlığı İşimiz Temiz Projesi 81 il temsilcileri ile birlikte, 81 il Kadın Girişimciler Kurulu üyelerinin ve ödül alan eğiticilerin de  katılım sağladığı toplantının açılış konuşmalarını; OPET Sürdürülebilirlik ve Kurumsal İletişim Grup Müdürü Ayşenur AYDIN, OPET Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurten ÖZTÜRK,  Antalya İl Millî Eğitim Müdürü Salih KAYGUSUZ, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürümüz Cengiz METE ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Mustafa Rifat HİSARCIKLIOĞLU gerçekleştirdiler.

İşimiz Temiz projesinde ödül alan öğretmenimiz Selahattin ÖZKAN ‘ın plaketi OPET Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurten ÖZTÜRK tarafından verildi

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Samsun Yakakent Yakakent Çok Programlı Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)