İnönü Anaokulu Yeni Eğitim Öğretim Yılını Güvenle Karşıladı!

İnönü Anaokulu öğrencileri 2020-2021 yılına yepyeni bir başlangıç yapıyor. Okulun ilk gününde sosyal mesafeye, hijyen kurallarına ve genel okul kurallarına uygun bir şekilde faaliyetlerimizi tamamladık.

Covid19 tedbirleri kapsamında öğrencilerimiz için özenle ve dikkatle hazırlanan okul ortamında ilk günün heyecanını öğrencilerimizle birlikte yaşadık. Uyum haftası kapsamında bölünen sınıflarımızın ilk grupları bugün itibariyle öğretmenlerimizin rehberliğinde eğitim öğretime başladı. Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk'un da daha önce ifade ettiği gibi velilerimiz tedbirler kapsamında, hem okul sağlığı hem de çocuklarımızın sağlığı için okula alınmadı. İdarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve yardımcı personellerimiz okul içerisinde maske kullanımına, sosyal mesafe kurallarına son derece önem vererek öğrencilerimize en sağlıklı, en güvenli ve en rahat eğitim öğretim ortamını sunmaya çalıştılar. 2 hafta sürecek uyum sürecinde sınıflarımızı grup grup okul ortamına dahil ederek faaliyetlerimizi sürdürerek; yüzyüze eğitime tam anlamıyla geçilmesi adına elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz.

Bu süreçte okulumuzda alınan tedbirlere uyarak bizlere yardımcı olan tüm velilerimize anlayışları ve katkıları için teşekkür eder, yeni eğitim öğretim yılının şehrimize ve ülkemize sağlık ve başarı getirmesini dileriz. 

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Sakarya Akyazı İnönü Anaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)