İmnal Öğrencileri 13. Kocaeli Kitap Fuarında

07-15/10/2023 TARİHLERİ ARASINDA KOCAELİ KONGRE MERKEZİNDE YAPILACAK OLAN 13. KOCAELİ KİTAP FUARINA OKUL GEZİSİ DÜZENLENDİ. KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN DESTEĞİ İLE OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ VE ÖĞRETMENLERİ KİTAP FUARINA KATILDILAR. DİĞER TÜM ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZİ 15 EKİME KADAR KAPILARI AÇIK OLACAK KİTAP FUARINA KATILMAYA DAVET EDİYORUZ. 

Türkiye’nin en büyük kitap fuarı 13. kez kapılarını açıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 13. Kocaeli Kitap Fuarı, 7-15 Ekim tarihleri arasında 9 gün boyunca bir milyonu aşkın kitapseveri ağırlamayı bekliyor. 450’den fazla yazarın söyleşilerinin yanı sıra Yapı Kredi’den Turkuaz Kitap’a, Can’dan Dergâh’a, Alfa’dan TİMAŞ’a Türkiye’nin en büyük yayınevlerinden Kocaeli’nin yerel yayıncılarına kadar 390 yayınevi dünya ve Türk edebiyatının önemli eserlerini ziyaretçilere sunacak. Toplamda 530’u aşkın yayınevi, sahaf ve STK’nın yer alacağı 13. Kocaeli Kitap Fuarı’nda söyleşi, panel ve imzalardan oluşan 750’den fazla etkinlik sizleri bekliyor. 13. Kitap Fuarı’nın Onur Konuğu ünlü sosyolog ve yazar Prof. Dr. Ümit Meriç olacak. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, ‘’7-15 Ekim’de 13. Kocaeli Kitap Fuarı’nda 390 yayınevi, 450 yazar ve 750’yi aşkın etkinlikle kâğıttan dünyaları keşfe hazır mısınız?’’ diyerek herkesi fuara davet etti.

Ana temamız Şehir ve Kitap ekseninde oluşturulan diğer program ise Şehir Konuşmaları… Fuar boyunca her gün bir buluşmayla Türk edebiyatının güçlü yazarlarından kültür, sanat, şiir, futbol, tarih, gençlik ekseninden şehirleri dinleyeceğiz. Kemal Sayar, Prof. Dr. Erol Göka, şef Mehmet Yalçınkaya, Yücel Arzen, Beyhan Budak, Prof. Dr. İhsan Fazlıoğlu, Celalettin Çelik, Beşir Ayvazoğlu, Yılmaz Vural ile Yunus Dallı, Türk tiyatrosunun çınarları Zihni Göktay, Ayla Algan ve Mehmet Atay, Kocaeli Şehir Tiyatroları Sanat Yönetmeni Aydın Sigalı şehir konuşmalarına katılacak.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kocaeli İzmit İzmit Muallim Naci Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)