İmam Hatip Şenlikleri

Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı , Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından koordine edilen İmam Hatip Şenliklerinin ilkini gerçekleştirdik. 

İmam Hatip Şenlikleri kapsamında bilim,sanat ve zeka oyunları ayrıca gençlik oyunları yarışmaları düzenlendi. Bilim köşemizde öğrencilerimiz; çeşitli biyolojik yapıların incelemelerini yaparak bilgilendirme gerçekleştirdiler. Ayrıca uzay bilimi hakkında bilgilendirmelerde bulundular. Bazı öğrencilerimiz çeşitli deneyler ile farkındalık yarattılar. Bilime ilgili gençlerimiz geleceğe umudumuzu arttırıyor elbette. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkürü borç biliriz.

Okulumuzda sanata ilgili öğrencilerimizin varlığı bizleri her zaman gururlandırdı. Bu bağlamda 2022-2023 eğitim öğretim yılı için şenliğe resim çalışmaları ile katkıda bulunan öğrencilerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Okul beden eğitimi öğretmenimiz Necdet Kalyoncu koordinesinde mangala köşesi oluşturuldu. Bunun haricinde gençlik oyunları kapsamında yarışmalar düzenledi. Emeklerinden ötürü teşekkür ederiz.

Okulumuzda 2. dönem itibariyel zeka oyunları kursu verilmeye başlanmıştır. Şenlik kapsamında oluşturulan satranç köşemizde, satranca ilgisi olan öğrencilerimiz ve konuklarımızdan öğrenmek istedikleri ya da bilgi almak istedikleri konular hakkında kursta yer alan öğrencilerimiz tarafından bilgilendirmeler yapıldı. Kurstan sorumlu okul müdür yardımcımız Betül ÇİNİK, öğrencilerin anlatımları sırasında eklemelerde bulunarak öğrenci, öğretmen ve konukları bilgilendirdi. Kendilerine teşekkür ederiz.

Yarışmada bireysel veya takımla birinci olanlara madalyalar düzenlendi karne töreninde takdim edileceği duyuruldu.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Beyoğlu Galata Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)