İlköğretim Haftasını Kutladık

        Her yıl Eğitim-öğretimin başladığı ilk hafta, tüm okullarımızda İlköğretim Haftası olarak kutlanır.Biz de 2017/2018 eğitim-öğretim yılına başladığımız 18 Eylül 2017 Pazartesi günü İlköğretim Haftasını kutladık.Okul Müdür Yardımcısı Hesna UYSAL VE İşitme Engelliler Öğretmeni Pakize ÇOLAKOĞLU´nun konuşma yaptığı törende, öğrencilerimiz de günün anlam ve önemine uygun şiirler okuyup konuşma yaptılar.Bu etkinliklerde konuşmacı olarak yer alan öğretmen ve öğrencilerimiz Eğitimin ve öğretimin değerini, yararlarını anlattılar. Okuma – yazma bilmenin ne denli önemli olduğu üzerinde durdular.

        Atatürk’ün özlediği çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkabilmek, ancak bilgi ile olur. Bize yaşam boyu gerekli olan bilgi ve becerilerin temeli ilköğretimde atılır. İlköğretim Haftası; bu gerçeklerin konuşulduğu, ilköğretimin, okuma – yazma öğrenmenin kişiye, topluma sağladığı yararların anlatıldığı bir haftadır.

       Tüm öğrenci,öğretmen ve velilerimizin İlköğretim Haftasını kutlar,2017/2018 eğitim-öğretim yılını başarılı,sağlıklı ve mutlu geçirmesini dileriz.

       

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Muğla Menteşe Kocamustafendi İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)