İlköğretim Haftası Etkinliğimiz

İlköğretim haftası, her yıl okulun açıldığı ilk hafta yani eylül ayının 3. haftası kutlanıyor. Okulların açılmasıyla birlikte yurt çapında İlköğretim Haftası olarak kutlanılır. İlköğretim Haftası içinde eğitim ve öğretimle ilgili ilköğretim öğrencilerine etkinlik sunulur.
Bu haftada özellikle okula yeni başlayan öğrenciler için okulun ne denli güzel bir yuva olduğunu ve eğitimin nasıl güzel bir şey olduğu aşılanır. Okul ve eğitim sevgisiyle dolu bir yılın temelleri bu hafta içinde atılır.
Kendimize, ailemize, çevremize, milletimize ve insanlığa faydalı olmak, okuma-yazma öğrenmekle başlar.Bir ülkenin gelişmişlik düzeyi eğitimli insan sayısıyla ölçülür.
Yeni bilgiler, yeni dostluklar kazanmanın,  ülkemize ve dünyaya faydalı insanlar olmanın önemini vurgulamak  için ilköğretim haftası kutlanır.

Okulumuzda da, okul Müdürümüz Murat BEKDAŞ'ın koordinesinde, sınıflarımızda öğretmenlerimiz öğrencilerimize ilköğretim haftasının anlam ve önemi konusunda etkinlikler yaptılar. Gamze ERGİN ve Fatma BİRİNCİ öğretmenlerimizde okul panosu çalışması ve okula ilköğretim haftası kapsamında sunum çalışması hazırlayıp sundular. 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Tekirdağ Kapaklı Büyükşehir Belediyesi İsmet İnönü İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)