İletişim Kanallarımız Hakkında Bilgilendirme

Değerli velilerimiz, öğrencilerimiz ve işletme sahipleri-yetkilileri 

Osmangazi Mesleki Eğitim Merkezi olarak Bursa'mızın özellikle güzellik ve saç bakım hizmetleri (kadın kuaför-erkek kuaför- cilt bakım) alanında en fazla öğrenci yetiştiren kurum olmaktan gurur duyuyoruz. Bursa'mızın merkez ilçelerdeki çoğunluklu işletmenin bizi tercih etmesi bizler için önemli. 

Fakat çok fazla işletmemizin bulunmasından dolayı işletmelerimizin, velilerimizin ve öğrencilerimizin telefon üzerinden taleplerini yerine yerine getirmek mümkün gözükmemektedir. Çok fazla telefon trafiğinin olmasından dolayı da birçok paydaşımız bize ulaşamamaktadır. 

Talepleriniz için bizlere telefonla ulaşmak isterseniz telefon yoğunlıuğundan dolayı ulaşamayabilir, sonuçta da taleplerinizi iletemeyebilirsiniz.

Bu nedenle sosyal medya iletişim kanallarımızı tercih etmeniz taleplerinizin bizlere ulaşması bakımından daha verimli olacaktır. Aşağıda sosyal medya  adreslerimiz belirtilmiştir. Öncelikli iletişim tercihiniz sosyal medya kanallarımız olmalıdır. 

Telefon üzerinden iletişimde ise mesai saatlerine dikkat etmenizi rica ederiz. Hafta sonları okulumuz kapalıdır. 12:00-13:00 arası personellerimiz öğle arasına çıktığından,  17:00 sonrası personelimiz olmadığı için telefonlara bakılamamaktadır. 

İletişim kanallarından yapacağınız görüşmeler resmi olarak değerlendirilmektedir. Yazacağınız her ifadenin hukuki bir süreç olduğunu bilmenizi isteriz. Bu nedenle olumsuz ifadeler neticesinde hukuki hakların saklı olduğunu beyan ederiz.

 

Sosyal Medya Kanallarımız

E Psosta Göndermek İçin Tıklayınız  

Web:               osmangazimem.meb.k12.tr  

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Bursa Osmangazi Osmangazi Mesleki Eğitim Merkezi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)