İlçemizin Kurtuluş Kutlamaları

Pazar ilçesinde düşman işgalinden kurtuluşunun kutlamaları kapsamında ilçe okullarında "Pazar'da Kurtuluş" konulu yarışmalar düzenlendi. Yarışmalar, ilkokul 1-4. sınıflar arasında resim, 5-8. sınıflar arasında şiir ve 9-12. sınıflar arasında kompozisyon dallarında gerçekleştirildi.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda, yarışmalara katılımın mutlaka sağlanması ve dereceye girecek ilk 3 eserin 01 Mart 2024 Cuma günü mesai bitimine kadar müdürlüğe gönderilmesi gerektiği belirtildi.

 

Yarışmalar, öğrencilerin Pazar ilçesinin kurtuluşunu konu alan sanatsal yeteneklerini ortaya çıkarmayı amaçlıyor. İlkokul öğrencileri resim dalında, ortaokul öğrencileri şiir dalında ve lise öğrencileri kompozisyon dalında yarışacaklar.

 

Pazar İlçe Milli Eğitim Müdürü, yarışmaların ilçe genelindeki tüm resmi ve özel ilkokul, ortaokul, lise ve dengi okullara duyurulmasını önemle vurguladı. Kurtuluş kutlamalarının anlam ve önemine vurgu yaparken öğrencilerin aktif katılımının sağlanmasını ve yaratıcılıklarını sergilemelerini temenni etti.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Rize Pazar Haberal Vakfı Yaşar ve Medinehaberal Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)