İlçemizde Voleybol Müsabakaları

        İlçemizde düzenlenen Okullar Arası Voleybol Müsabakası´nda, Şehit Nuri TAVŞANLIOĞLU Anadolu Lisesi Voleybol Takımı; 20 Kasım 2018 Salı günü, Mihalgazi Kapalı Spor Salonu´nda, Mihalgazi Ortaokulu Takımı ile çıktığı maçta, tüm setleri alarak 3-0 skorla galibiyet elde etmiştir.

        Müsabakada yer alarak okulumuzu temsil eden;

Müdür Yardımcısı Sayın Ahmet KÖSE´yi, 

Coğrafya Öğretmeni Sayın Mehmet Nuri TURGAY´ı;

Öğrencilerimiz; V. İrem DENİZ, Habibe Nur YILDIZ, Göksel YÜCEL, İsmail ÖLMEZ ve Hüseyin İlkan PORTAKAL´ı tebrik ediyor, Şehit Nuri TAVŞANLIOĞLU Anadolu Lisesi Ailesi olarak takımımızın başarılarının devamını diliyoruz.

        İlçemizde düzenlenen Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası´nda okul takımımız tüm rakiplerini mağlup ederek, turnuvayı BİRİNCİ olarak tamamlamış ve okulumuza kupa kazandırmıştır.

        Şehit Nuri TAVŞANLIOĞLU Anadolu Lisesi Ailesi olarak Voleybol Takımı oyuncularımıza teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

 

 

        "Açık ve kat´i olarak söyleyeyim ki, sporda muvaffak olabilmek için her türlü yardımdan ziyade, bütün milletçe sporun mahiyetinin ve değerinin anlaşılmış olması gerekmekte, onu kalpte muhabbet ve vatani bir vazife olarak telakki eylemek lazımdır." Mustafa Kemal ATATÜRK

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Eskişehir Mihalgazi Mihalgazi Şehit Nuri Tavşanlıoğlu Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)