İlçe Müdürümüzün Yarıyıl Tatili Mesajı

Değerli Öğretmenlerimiz, Kıymetli ve Velilerimiz ve Sevgili Öğrencilerimiz,

2020-2021 Eğitim – Öğretim yılının birinci dönemini büyük gayretler, özveri, sabır ve birlikte olmanın verdiği güçle başarıyla tamamladık.
Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de salgından kaynaklı zor ve farklı bir dönemi yaşamakla beraber her koşulda ve her durumda istediğimiz, inandığımız ve el ele verdiğimiz zaman güçlüklerle başarının doğduğunun kanıtlandığı canlı bir tarihin kahramanları olduk bu süreçte.
Sevgili Öğrencilerimiz,
Eğitim ailesi olarak sağlımızın kıymetini bir kez daha anladığımız bu günlerde siz ortak gayemiz, değerimiz olan sevgili öğrencilerimiz, eğitim faaliyetlerine gerek canlı derslere katılarak gerekse EBA TV'yi  takip ederek devam ettiniz ve yaşınızın üstünde gösterdiğiniz çaba ve gayretle bu sürecin bilgiye, ilme ulaşmada engel olmayacağını ispatladınız.
Akademik bilgi ve başarılara ulaşmanın yanı sıra milli ve manevi değerlerimize ulus bilinciyle kutladığımız bayramlarımıza, bayrağımıza ve Milli Marşımıza her ne şartta ve imkânda olursa olsun sahip çıkmamız gerektiğinin tablosunu birlikte çizdik.
Sevgili Öğretmenlerimiz,
Bir eğitim-öğretim yuvası olan okullarımızın dört duvarla, birkaç sıra masayla, bir mekanla sınırlı olmadığını ve öğretmenlik mesleğinin fedakarlık, özveri ve en önemlisi sevgiyle icra edildiğinin bir göstergesi olduğunuz bu süreçte sizlere  ve okul idarecilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.
Değerli Velilerimiz,
Evinizi, odalarınızı; okullara, sınıflara çevirip bu süreçte çocuklarımıza verdiğiniz destekler, ilginiz ve birlikte zorlukları aşabileceğimize inancımızı karşılıklı güven içinde yürüttüğümüz çalışmalar için teşekkür ederiz.
Öğrencilerimizin; okullarımızla, arkadaşlarıyla en kısa zamanda kavuşacağına inandığım; okul bahçelerinin, koridorlarının onların sesleriyle yeniden yankılandığı günlerin çok yaklaştığını umut ederek gerekli tedbirleri elden bırakmadan bu tatili verimli bir şekilde geçirmenizi umuyor ve iyi tatiller, sağlıklı günler diliyorum.

                                                                                                                               Hakan UÇAR
                                                                                                                      İlçe Milli Eğitim Müdürü

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ankara Bala Bala Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)