İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Sadık İşler ve Şube Müdürümüz Sn. Yusuf Ari'den Okulumuza Ziyaret

Cumhuriyet Ortaokulu olarak, Türkiye genelinde yapılan deneme sınavında öğrenci ve öğrenmenlerimizin göstermiş olduğu başarı nedeniyle, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Şube Müdürünün okulumuza gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı büyük bir onur ve mutluluk duyuyoruz.

Ziyaretleri sırasında, okul idaremiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz, akademik başarılarından dolayı tebrik edildi. Misafirlerimiz, okulumuzun eğitim faaliyetleri ve öğrencilerimizin akademik başarıları hakkında bilgi aldılar ve eğitim sürecimizi daha yakından tanıma fırsatı buldular. Öğrencilerimizle ve öğretmenlerimizle gerçekleştirdikleri samimi sohbet, okulumuz için büyük bir motivasyon kaynağı oldu.
Bu özel ziyaret, Cumhuriyet Ortaokulu olarak bizlere, eğitimdeki çabalarımızın ve başarılarımızın takdir edildiğini hissettirdi. İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Şube Müdürüne, okulumuza gösterdikleri ilgi ve desteğe teşekkür ederiz. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin başarılarının kutlandığı bu anlamlı günde, kendilerine minnettarız.
Cumhuriyet Ortaokulu Ailesi

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Van Erciş Cumhuriyet Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)