İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ayhan Yıldırım Devam Eden Kurslarımızı Ziyaret Etti

lçe Milli Eğitim Müdürümüz Ayhan YILDIRIM, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Gülsüm MEMİŞKAPTANOĞLU, Yomra Halk Eğitimi Merkezini ziyaret ederek, çalışmaları  yerinde incelediler.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesindeki kursları yerinde inceleyen İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ayhan YILDIRIM, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Gülsüm MEMİŞKAPTANOĞLU,   Kurum Müdürümüz İsmail KARAMAN'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz, ziyaret esnasında yaptığı konuşmada Halk Eğitimi Merkezi'nin faaliyetlerinin önemine dikkat çekerek: "Halk Eğitim Merkezleri meslek edinme ve sanatsal faaliyetlerin geliştirilmesi açısından önemli bir kurumdur. Tamamen planlı ve programlı bir eğitim sistemine sahip olan bu kurumumuz Okuma-Yazma Kursları, Mesleki ve Teknik Kurslar, Beceri geliştirme kursları, Meslek kazandırma kursları, Sosyal ve Kültürel Kurslar, Müzik kursları gibi birçok kursa katılma imkânı sunuyor. Verimli çalışmaların yapıldığı merkezimin yöneticilerine, çalışanlarına ve kursiyerlerine başarılar diliyorum" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ayhan YILDIRIM, kursiyerleri çalışmalarından dolayı tebrik ederek, kursiyerlere yönelik kurs ve etkinliklerin devam edeceğini ve tüm faaiyetlerde her zaman kendilerine destek olacaklarını belirtti.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Trabzon Yomra Yomra Halk Eğitimi Merkezi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)