İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Koltuğuna Öğrencimiz Oturdu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı kapsamında gerçekleşen makam ziyaretlerinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koltuğuna okulumuz  4.sınıf öğrencisi Berra Meriç ÖZEL oturdu.

Okul Müdürümüz Hamit KANDİL, sınıf öğretmenimiz Hamide Hatun MİROĞLU ve öğrencilerimiz Emre ZEMBİL ve Ece SAĞBAŞ ile  birlikte İlçe Milli Eğitim Müdür Ahmet AKTAŞ’ı ziyaret eden Berra Meriç ÖZEL kısa süreliğine İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu. 23 Nisan Bayramının temsili İlçe Milli Eğitim Müdürü Berra Meriç ÖZEL okullarının ikili öğretimde olduğunu tekli öğretime geçilmesi ve kitap okuma alışkanlığının gelişmesi için çalışmaların sürdürülmesi gerektiğini dile getirdi.

Çocuklarımızın, büyük geçmişe ve köklü medeniyete sahip bir milletin evlatları olduğunu hatırlatan  İlçe Milli Eğitim Müdür Ahmet AKTAŞ, 96 yıl önce TBMM’nin açıldığı ve ilk milli bayramımız olan 23 Nisan’ın milletimiz için çok önemli bir gün olduğuna vurgu yaparak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının geleceğimizin teminatı çocuklarımıza kutlu olmasını diledi. Daha sonra Sayın Ahmet AKTAŞ öğrencilerimize hediyelerini verdi. Hatıra fotoğrafları çekilerek makam ziyaretimiz son buldu.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Çekmeköy Öğretmen Semiha Yıldırım İlkokulu

Yorumlar (1)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Tüm Yorumlar
Ziyaretçi
Benim eski okulum. Burdan Hamit Kandil'e yani müdürümüze çoooook selam yolluyorum.
Yanıtla
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)