İlçe Kaymakamımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri Kapsamında Gerçekleşen Geçmişten Günümüze Müze Sergisini Ziyaret Etti.

''Dilimizin Zenginlikleri Projesi'' Kapsamında; Kusura Şehit Mustafa Şimşek İlköğretim Kurumumuzda İlçe Kaymakamımız Sayın Önder ÇENGEL ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ebubekir BOZKURT ‘un da katılımı ile öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladığı, isimleri unutulmaya yüz tutmuş eserlerle geçmişten günümüze yolculuk yapıldı.  Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin katkılarıyla müzede yöre insanının dünden bugüne kültürü, meslekleri, o zamanlarda kullanılan araç gereçler sergilendi. Okulumuzdaki öğrencilerimiz de okulumuz müzesini gezerek müzemizde yer alan materyalleri inceleme fırsatı buldular.

Ayrıca İlçe Kaymakamımız Sayın Önder ÇENGEL ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ebubekir BOZKURT okulumuzda düzenlenen sportif etkinliklere de katılarak ayrıca floor curling, bilek güreşi, masa tenisi, dart ve hemsball sporlarını da inceleyerek turnuvalara hazırlanan öğrencilerimize başarılar diledi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Afyonkarahisar Sandıklı Kusura Şehit Mustafa Şimşek Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)