İlçe 1. Si Öğrencimize Ödülü Verildi

       Ülke genelinde yapılan Aydınlık Yarınlara konulu kitap okuma yarışmasında ilçemizde 1. olan 3-A sınıf öğrencisi Nisanur ŞİMŞEK'e ödülünü törende verdik.

            Aydınlık Yarınlara" adlı Kitap Okuma Yarışmasına yurt içinde bütün illerimizden ve yurt dışında 37 ülkede, 85 şehirden toplam 184 bin kayıt yapıldı. İlkokul, ortaokul ve lise kademelerinde ayrı ayrı gerçekleştirilen yarışmanın sınavı, 27 Mart 2022 Pazar günü online olarak gerçekleştirildi. Bütün dünyada eş zamanlı yapılan sınavda, öğrenciler heyecanla yarıştılar.

         40 soru için 50 dakikanın verildiği sınavda ilçemizden yarışmaya katılan öğrenciler arasında okulumuz 3-A sınıfından Nisanur ŞİMŞEK tüm soruları doğru cevaplandırarak ilçede 1. oldu. Ara tatil dönüşü 18 Nisan Pazartesi günü yapılan İstiklal Marşı töreni öncesinde öğrencimize ödülleri okul idaremiz tarafından verildi. Tüm öğrencilerimizi bu tür yarışmalara katılmayı, hem okumak ve öğrenmek hem de dereceye girerek ödüller almak için çaba göstermelerini tavsiye eder, 1. olan öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Samsun Ondokuzmayıs Tekel - İsmail Çolak İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)