İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hatice Özdemir'in Ziyaretleri ve Anneler Günü Kutlama Programı

 

Anneler günü kutlama programı çerçevesinde okulumuz çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen törenin ardından öğrenci anneleri arasında düzenlemiş olduğumuz "Sarma Pişirme" ve "Şerbetli Tatlı Pişirme" yarışması gerçekleştirildi.

Programa ilçe kaymakamımız sayın Abdulselam BIÇAK ve hanımefendileri, ilçe belediye başkanımız sayın Murat KOCA, İl Milli Eğitim Müdürümüz sayın Hatice ÖZDEMİR, İl milli eğitim şube müdürlerimiz sayın Behçet BAKIR ve sayın Erdoğan ZUREL, ilçe milli eğitim müdürümüz sayın Recep BULUT, İlçe Şube müdürlerimiz sayın Murat YILMAZ ve sayın Bilgiye PALA, ilçe protokolü ile okul ve kurum müdürlerimiz katıldılar. Yarışmalarda dereceye giren annelerimize hediyeleri törenle takdim edildi.

Ayrıca, okulumuz öğrencileri arasında "Anneme Mektup" temalı mektup yazma yarışmasında 4/B sınıfı öğrencimiz Ecem KARADAĞ birinci seçilmiştir.

Sarma yarışmasında dereceye giren Cemile ERTUĞRUL (BİRİNCİ), Seda ASLAN (İKİNCİ) ve Naile AKSÖZ (ÜÇÜNCÜ)'ü kutlarız.

 

Şerbetli tatlı yarışmasında dereceye giren Nurşen ALTINDAŞ (BİRİNCİ), Çınar UĞUR (İKİNCİ) ve Bahar İPEK (ÜÇÜNCÜ)'i kutlarız.

Yarışmada dereceye girmeyip büyük bir özveri göstererek etkinliğimize katılım gösteren velilerimize de teşekkürü bir borç biliriz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Malatya Kale İzollu İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)