İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Necat Melik Taradından Okulumuz Ziyaret Edilmiştir.

BİGEP Projesi Kapsamında Tenekeci Mahmut Güzelgöz İlkokulu Ziyareti

Şanlıurfa Valiliği'nin başlatmış olduğu başarıyı izleme ve geliştirme projesi olan BİGEP, eğitimde kalite ve başarıyı artırmaya yönelik önemli adımlar atmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Tenekeci Mahmut Güzelgöz İlkokulu, Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Necat Melik'in değerli ziyaretiyle onurlandırıldı.

Ziyaret sırasında, okulumuzun idari kadrosu ve öğretmenleri, Melik Bey'i en iyi şekilde ağırlayarak BİGEP Projesi'nin başarıları ve hedefleri hakkında bilgi verdiler. Melik Bey, öğrencilerimizin eğitim ortamını yakından görmek için sınıflarımızı ziyaret etti ve öğrencilerimizle etkileşimde bulundu.

Tenekeci Mahmut Güzelgöz İlkokulu olarak, BİGEP Projesi'yle uyumlu bir şekilde eğitim standartlarını yükseltme ve öğrencilerimizin başarısını artırma hedefimize kararlılıkla ilerliyoruz. Bu değerli ziyaret, motivasyonumuzu artırdı ve bize ileriye dönük daha fazla enerji ve gayretle çalışma azmi verdi.

Başarıyı izleme ve geliştirme projemiz olan BİGEP'in, öğrenci ve öğretmenlerimiz üzerindeki olumlu etkilerini sürdürmek için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Şanlıurfa Haliliye Tenekeci Mahmut Güzelgöz İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)