Iğdır / Tuzluca Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Adres:YUKARI MAH. TEKALTI YOLU 2 SK. MEHMET AKIF ERSOY ILKOKULU BLOK NO 2 TUZLUCA / IĞDIR Web Sitesi:https://tuzlucamehmetakifersoyio.meb.k12.tr Iğdır Okulları, Iğdır Tuzluca Okulları, Iğdır İlkokulları, Iğdır Tuzluca İlkokulları, İlkokul Haberleri, Iğdır İlkokul Haberleri, Iğdır Tuzluca İlkokul Haberleri
Kaynak:https://tuzlucamehmetakifersoyio.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBilim teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir. Sadece bu ilin değil, Türkiye’nin en başarılı okullarından biri olmaktır.
MisyonÖğrencilerimizin, bilgili, becerili dürüst, sorumluluğunu bilen araştıran, sorgulayan, paylaşan, çok yönlü ve tarafsız bakabilen, çevresiyle olumlu iletişim kurabilen, ortak bir genel kültürle soruların farkında olabilen, ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek, ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğretime ve hayata iyi şekilde hazırlanmış Anadilini doğru ve etkili konuşan, yazan, anlayan, Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen, insan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır.
Faks04763112417
AdresYUKARI MAH. TEKALTI YOLU 2 SK. MEHMET AKIF ERSOY ILKOKULU BLOK NO 2 TUZLUCA / IĞDIR
İnternet Sitesihttps://tuzlucamehmetakifersoyio.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriYukarı Mahalle. Tekelti Yolu 2 Kapı No:2 Tuzluca/IĞDIR
Ulaşımİlçe merkezine 3 km. il merkezine 43 km. mesafededir.Özel araç, taksi ve dolmuş ile
Merkezden Uzaklıkİlçe merkezine 3 km. il merkezine 43 km. mesafededir.
Ders Saatleri08.30-14.35
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Bilimsel EtkinliklerTübitak, Fatih
  • Öğretmen Sayısı9
  • Öğrenci Sayısı140
  • Derslik Sayısı7
Kaynak:https://tuzlucamehmetakifersoyio.meb.k12.tr/76/04/738760/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)