İbn - İ Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Levent Kurnaz La Telekonferans Yöntemiyle Bir Araya Geldi.

İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Boğaziçi Üniversitesi öğretim üyesi  Prof.Dr. Levent KURNAZ la telekonferans yöntemiyle bir araya geldi.

Bolu İL milli Eğitim Müdürlüğünün hazırladığı ve koordinatörlüğünü Fizik Öğretmeni Ayşenur Özdemir’in yürüttüğü Bilim Yolculuğu konferanslarının ilkinde 11 Ekim 2017 tarihinde okulumuz 9.  10.ve 11.sınıf öğrencileri İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ VE ÜLKEMİZE ETKİLERİ konulu konferansta ilginç bilgilere sahip oldular. İklim değişikliğinin yıkıcı etkilerine dikkat çeken Prof.Dr.  Levent Kurnaz iklim değişikliliğinin ölçülebilen en yıkıcı etkilerinden biri son yıllarda ölçülebilen yüksek sıcaklıklar olduğunu ifade etti. 2016 yılının her ayında ölçülebilen en yüksek sıcaklık oranlarını tarihte ölçülebilen diğer aynı dönem sıcaklıklarından daha fazla olduğunu belirten Levent Kurnaz 1880 yılından bugüne dünyada ölçülen ortalama sıcaklık değerinin 2 derece arttığını da ifade etti .

Tarih öğretmenimiz Müjgan SEZER önümüzdeki aylarda bu konferansların devam edeceğini belirtti.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ankara Kızılcahamam Kızılcahamam İbn - İ Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)