Hour Of Code İçin Bize ve 100 Milyondan Fazla Öğrenciye Katılın

"Bilgisayarlar her yerdeler ve gezegendeki her sektörü değiştiriyorlar. Fakat liselerin sadece %51'inde bilgisayar bilimi dersi var. Bunu değiştirmeye çalışıyor olmamız iyi haber! Eğer Hour of Code™'u duyduysanız tarihe geçtiğini de biliyor olabilirsiniz. Bugüne kadar 100 milyondan fazla öğrenci Hour of Code™'u denedi.

Hour of Code™ sayesinde, bilgisayar bilimi Google, Msn, Yahoo! ' nın ana sayfalarında yer almaktadır! 100'den fazla ortak, bu hareketi desteklemek için bir araya geldi. Dünyadaki her Apple Mağazası Hour of Code™'a ev sahipliği yaptı; hatta Başkan Obama ve Kanada Başbakanı Justin Trudeau kampanya kapsamında ilk kod satırlarını yazdı.

Bu yıl daha da büyütelim. Hour of Code 2023 etkinliğine katılmanızı istiyorum. Bilgisayar Bilimi Eğitim Haftası 1 Ekim - 18 Aralık süresince Hour of Code™ etkinliklerinden birine lütfen katılın."

Okulumuzda 8,11 Aralık 2023 tarihlerindeki kodlama saatine hepiniz davetlisiniz. Kodlama saati hakkında daha fazla bilgi almak ve kendiniz uygulamak isterseniz https://hourofcode.com/tr/tr adresinden başlayın.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kocaeli İzmit Çubuklu Osmaniye Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)