Hizmet Binaları Dışında Açılacak Kurslar İçin Kurum, Kuruluş ve Sivil Toplum Örgütleri İle Gerekli İş Birliği Sağlama Ziyaretlerimiz. . .

        Hizmet binaları dışında açılacak kurslar için kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütleri ile gerekli iş birliği sağlama kapsamında Merkez Müdürümüz Veysel ACAR ve Müdür Yardımcımız Sezgin ATALAY tarafından İlçemizde bulunan bazı kurum amirlerimize ve sivil toplum örgütleri temsilcilerimize çeşitli ziyaretler yapıldı.

         Bu bağlamda İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve Şube Müdürlerimizle okullarda açılan-açılacak kurslar ve bilhassa Temel Eğitimde 10 Bin Okul Projesi Kapsamındaki okullarımızda açılan-açılacak kurslar, İlçe Gençlik ve Spor Müdürümüzle Spor alanında açılan-açılacak kurslar; İlçe Müftümüzle Din Eğitimi alanında açılan-açılacak kurslar; Aile Destek Merkezi Yöneticimizle ADEM'de açılan-açılacak kurslar; İlçe Kültür Yöneticilerimizle kültür ve sanat alanında açılabilecek kurslar ile Merkez Kütüphanemize kitap bağışı noktasında destekleri talep edilerek,  gerekli istişareler gerçekleştirildi. Ayrıca Hasköy Muhtarlar Derneği  ile Hasköy Kızılay Derneği Temsilcileriyle  mahallerimizde ve köylerimizde açılan ve açılabilecek kurslar hususunda görüşmeler yapıldı.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Muş Hasköy Hasköy Halk Eğitimi Merkezi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)