´her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var´ Projesi İle Sınıflarımız İyilikte Yarışıyor

İHH’nın ‘Geleceğin iyiliksever Türkiye´sini bugünden inşa etmek üzere uyguladığı "Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var - İyilikte Yarışan Sınıflar" projesi yeni eğitim ve öğretim yılında da okulumuzda devam edecek.

İHH’nın ‘Geleceğin iyiliksever Türkiye´sini bugünden inşa etmek üzere uyguladığı "Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var - İyilikte Yarışan Sınıflar" projesi yeni eğitim ve öğretim yılında da okulyumuzda devam edecek.

 

Çocukları küçük yaşlardan itibaren bilinçli, yardımsever, başkalarının dertleriyle dertlenen, duyarlı nesiller olarak yetiştirebilmeyi hedefleyen proje çerçevesinde Milli Eğitim Bakanlığımızında desteklediği kampanya bu yılda okulumuzda büyük ilgi görüyor.

 

Proje savaş, doğal afet, yoksulluk, hastalık gibi sebeplerle hem Türkiye´de hem de dünyanın başka ülke ve bölgelerinde babasını veya annesini kaybetmiş olan yetim çocukların günlük ihtiyaçlarının Türkiyeli öğrenciler tarafından karşılanmasını ve bu yolla dostluk ve kardeşliğin kıtalar arasındaki yegane köprü haline gelmesini amaçlıyor.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Karaman Merkez Durmuş Ali Gülcan Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)