Hentbolda İl Şampiyonu Olduk. . .

Nasrettin Hoca Ortaokulu Hentbol Takımının, erkeklerde il birincisi, kızlarda il ikincisi olarak büyük bir başarıya imza atmasında büyük emekleri olan başta Beden Eğitimi Öğretmenimiz İdris TAN'ı ve öğrencilerimizi kutluyoruz...

 

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Okullar Arası Hentbol İl Şampiyonası erkeklerde 17 takım 4 grup olarak başladı. Kızlarda 8 takım 2 grup şeklinde başladı. Gruplardan ilk iki takım çıktı. çaprazdaki grup 2. ile birinciler karşılaştı. yenenler  yarı finale yükseldi.

galipler birincilik, mağluplar 3. maçına çıktı. Erkeklerde Nasrettin Hoca Ortaokulu birinci, Kuvayi Milliye Ortaokulu ikinci, ODTÜ Koleji üçüncü ve Özel Zehra Okulları dördüncü oldu.

Kızlarda birinci Kuvayi Milliye, ikinci Nasrettin Hoca Ortaokulu, üçüncü  Metin Oktay Ortaokulu, dördüncü Kütükçü Ali Bey Ortaokulu oldu.

 

Kuvayi Milliye kızlarda birinci olarak direk yarı finale katılacak, erkeklerde Nasrettin Hoca Ortaokulu direkt yarı finallere katılacak. Kızlarda Nasrettin Hoca Ortaokulu ve Metin Oktay Ortaokulu Türkiye grup maçlarına katılacak. Gruptan çıkanlar yarı finale gidecekler. Erkeklerde ise Kuvayi Milli ve ODTÜ Koleji grup maçlarına çıkacaklar. Gruptan çıkanlar Türkiye Yarı Finallerine katılmaya hak kazanacaklar.

Ankara'daki maçlar 4 Aralık Çarşamba başladı. 03 Ocak 2020 de bitti.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ankara Yenimahalle Nasrettin Hoca Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)