Hedefimiz Lgs ve İokbs

           Destekleme ve yetiştirme kursları, bursluluk sınavı ve liselere geçiş sınavında okulumuzun akademik başarısını artırmak amacıyla Okul Müdürümüz Adem YAVUZ'un başkanlığını yürüttüğü, Müdür Yardımcısı Zeki YABAN ve Rehber Öğretmen Hatice ERBIYIK'ın konuşmacı oldukları bir panel düzenledik.

           Panelde Okul Müdürümüz Adem YAVUZ söze başlayarak okulumuzda son 3 yılda yapılan çalışmalar hakkında kısaca bilgi verdikten sonra geldiğimiz noktanın eskiye nazaran daha iyi olduğunu ancak hedeflediğimiz akademik başarının daha iyi olması için çalışmamız gerektiğini belirtti. Panelistlerimiz Müdür Yardımcısı Zeki YABAN ve Hatice ERBIYIK da pandemi dolayısıyla tüm dünyada olduğu gibi öğrencilerimizde de olumsuz etkiler görüldüğünün ama öğrencilerimizin sene başında ki seviyelerine göre daha iyi durumda olduklarını ve yapılacak rehberlik çalışmalarla, hazırlanacak özel ders çalışma programları ve gerekli takip ile başarımızı daha ileri bir noktaya götürebileceğimizi ifade ettiler.

          Öğretmenlerimiz de konuşmacılardan sonra soru-cevap bölümünde fikirlerini belirttiler. Panel bitiminde öğretmenlerimizin motivasyonlarını artırmak amacıyla çiğ köfte ve tatlı ikramı yapıldı.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Adıyaman Kahta Kahta Şehit Nazif Kaplan İmam Hatip Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)