Hedef Lgs Çalışamlarımız Devam Ediyor

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından Hedef LGS 2024 kapsamında yapılacak olan etkinliklerimiz ve çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir.

 

 

 

Okul koordinatörümüz Raşide Hıdıroğlu başkanlığında,  okulda yürütülen akademik çalışmalar, öğrencilerin LGS’ye hazırlık süreciyle yakından ilgilenen koç öğretmenlerimiz, meslektaşlarıyla güçlü iletişimi olan, işbirliğine açık, özveriyle çalışan LGS sorumlusu müdür yardımcımız İnayet Sayan ile birlikte HEDEF LGS 2024 çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.

Destekleme Yetiştirme Kursları ile öğrencilerimiz sınava hazırlanırken, diğer yandan  Eba akademik destek ve bakanlığın soru havuzundan da yararlanılarak öğrencilerimiz desteklenmektedir.

Sıkça yapılan deneme sınavları ve sonuçlar doğrultusunda koç öğretmenler tarafından yapılan analizler, veli bilgilendirme, öğrencilerin ihtiyaçları doğrultusunda zaman yönetimi, verimli ders çalışma yöntemleri,  soru çözme teknikleri, yeni nesil sorular, özgüven ve sınav motivasyonu, geleceğin meslekleri gibi konularda seminerler düzenlenmektedir.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Başakşehir Şehit Haki Aras Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)