Hayvanları Koruma Kulübü Etkinliği

Okulumuzda, tüm öğrencilerimiz belirlenen sosyal kulüplere dahil edilmekte ve bu kulüplerde gerçekleştirecekleri sosyal, kültürel etkinliklerle birçok açıdan daha donanımlı duruma getirilmeye çalışılmaktadır.

Kulüp çalışmalarının öğrencilerin gelişimi ile ilgili birçok faydası bulunmaktadır. Öğrenciler kulüp çalışmaları sayesinde kendilerini tanırlar, yeteneklerinin farkına varıp geliştirirler, toplumun yararına olacak çalışmalarda bulunurlar. Kulüp çalışmalarına düzenli katılan öğrencinin kendine ve çevresine karşı güven duygusu artar. Planlı çalışma alışkanlığı, zamanı etkin ve verimli kullanma alışkanlığı kazanırlar. Farklı sınıfların bir araya geldiği bu çalışmalarda birbirlerine karşı saygılı, hoşgörülü olmayı öğrenirler. Kulüp çalışmaları başkaları ile iş birliği içinde çevresindeki toplumsal sorunlarla ilgilenebilme becerisini kazanırlar. Grupla yapılan görevleri tamamlamak için istekle çalışabilme ve gruba karşı sorumluluk duyabilme gibi tutum, davranış ve becerilerin kazandırılmasına yardımcı olur.

Her biri birbirinden değerli kulüplerimizden biri olan HAYVANLARI KORUMA KULÜBÜ  "Hayvanları Koruma Haftası" kapsamında  hazırladıkları güzel çalışma ile tüm sınıfları dolaşarak dikkat çekici bir çalışamaya imza attı.Bu güzel çalışmanın hazırlanmasında emeği geçen Gülsen ÇAYAK ve Beyza CAMCI DÖNMEZ öğretmenlerimize ve tabiki değerli öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

 

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

İstanbul Pendik Namık Kemal İlkokulu

Kaynak:https://pendiknamikkemalilkokulu.meb.k12.tr/icerikler/hayvanlari-koruma-kulubu-etkinligi_13273021.html
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)