"Haydi Oynayalım, Birlikte Kaynaşalım" Projesi Toplantıları

Hitit Tarih Kültür ve Eğitim Derneği'nin yürütücüsü, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün de ortağı olduğu İçişleri Bakanlığı tarafından desteklenen "Haydi Oynayalım, Birlikte Kaynaşalım" projesi için uygulama yapılacak okullardaki idareci ve psikolojik danışmanlar ve sınıf öğretmenleri ile proje bilgilendirme toplantıları gerçekleştirildi. İl MEM uhdesinde yönetim süreci Çorum RAM Ar-Ge birimi tarafından gerçekleştirilen projede ayrıca uygulama yapılacak okullarımız ve özel eğitim sınıfları ziyaret edildi.

Bilgilendirme toplantısında Çorum RAM Müdürü Erdal YILMAZ'ın konuşmasının ardından Proje Koordinatörü Doç. Dr. R. Hürrem ÖZDURAK SINGIN ve Çorum RAM Özel Eğitim Öğretmenleri Uzm. Yasemin KEYVAN, Uzm. Eren ŞAHİN ve Uzm. Ahmet Onur ÖZ tarafından bilgiler verildi.

Bu kapsamlı projeyi okullarımızda uygulama fırsatını sağlayan Çorum İl MEM Müdürü Sayın Abdullah KODEK'e, desteklerini her zaman sunan İl MEM Müdür Yardımcısı Sayın Tahir DEMİR'e ve katılımlarından dolayı tüm eğitimci paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Çorum Merkez Çorum Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)