Haydi Çıkın Gelin Artık! Buralar Sizsiz Olmuyor Çocuklar. . .

 

Uzun bir araydı bu kez verdiğimiz. Siz öğrencilerimizden uzakta geçirdiğimiz, tarihin yazdığı ilk uzun araydı bu bizler için. Evlerde her sabah tatlı bir hevesle uyandırılıp okullarına gönderilen sizlerle olan en özlemli ayrılıktı bizimkisi. Sıcacık yatağınızdan okullarınıza, o geleceğinizin şekillendiği okullarınızın yollarına koyuluşlarınız.. Yüzünüzdeki o muzip gülümseyişlerle okul bahçenizde toplanışlarınız.. Çalan zil sesleriyle sınıflarınıza dağılışınız.. "günaydın" larla başlayıp, "iyi akşam" larla biten derslerdeki o hevesli yüzleriniz. Koridorlardaki haykırışlarınız..

       Şimdi tüm herşeye verdiğimiz bu uzun aranın sonlanacağı ilk günü heyecanla bekliyoruz biz. Önünden geçtiğimiz o boş sınıfların yeniden özlenen  seslerine kavuşmasını diliyoruz. O inmeyen parmaklar yine söz sırası alsın istiyoruz. Bizleri her an sorularınızla yorun istiyoruz. Bunu iple çekiyoruz.

      Bu okul ne bizsiz, ne de sevinçlerimiz, umutlarımız olan sizlersiz olmuyor; biliyoruz.

      Bu süreçte iyisiyle kötüsüyle uzaktan uzağa gönüllerinize, dağarcıklarınıza ulaşmaya, size yetmeye çabaladık. Hayallerinize, umutlarınıza hayat vermeyi hiç bir an unutmadık. Ve bizler artık  kaldığımız yerden,  heyecanla başlayacak o dönüş gününü bekliyoruz. Bilgi, sevgi evinizde.. Yeniden ve hep sağlıkla..

 

Yazı: Feyza ÇANAKÇI

Fotoğraf: İbrahim AYSÜNDÜ

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Trabzon Çarşıbaşı Çarşıbaşı Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)