"Hayatımın Rengi Annem" Projemiz

Rehberlik ve Araştırma Merkezimiz ile Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi işbirliğiyle ve Ticaret Ve Sanayi Odası Anaokulu desteğiyle ilimiz merkezindeki özel eğitim okullarımızdaki öğrenci velilerine yönelik hayata geçirilen "Hayatımın Rengi Annem" projesinin açılışı Millî Eğitim Müdürümüz Hasan BAŞYİĞİT, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Levent MERCİN, Prof. Dr. Kübra KUZUCANLI, okul yöneticilerimiz, öğretmenler ve öğrenci velilerinin katılımıyla Sevgi Denizi Özel Eğitim Uygulama Okulunda yapıldı. 

Özel eğitim okullarımızdaki velilerimize yönelik yapılan "Sanat Terapisi" etkinliğinde ilk boyamayı İl Müdürümüz Hasan BAŞYİĞİT ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Levent MERCİN yaptılar. Projenin sanat uygulayıcısı olan Prof. Dr. Kübra KUZUCANLI velilerimize sanatın dışa vurumcu bir yöntem olduğunu ve projenin 3 günlük eğitimden oluştuğunu belirtti.

Proje 5 ay sürecek olup farklı özel eğitim okullarındaki ailelere bilgilendirme ve özel eğitimde aile danışmanlığı grup oturumları ile devam edecek.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kütahya Merkez Kütahya Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)