"Hayat Paylaştıkça Güzeldir" Temalı Okul Kermesimizi ve Gençlik Şölenimizi Yaptık

Zübeyde Hanım Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ailesi olarak 18 Mayıs Çarşamba günü okulumuzda "Hayat Paylaştıkça Güzeldir" adlı kermesimiz ve gençlik haftası kapsamında yarışmalı oyunlar ve konserimiz yüksek katılımla ve başarıyla gerçekleştirilmiştir.

Öğrencilerde,  paylaşmanın önemini vurgulamak, empati kurma becerisini ve tasarruf bilincini geliştirmek amacıyla ikinci el eşyalar ( giysi, ayakkabı, takı, ev eşyaları, kırtasiye vs.) öğrencilerimizin istifadesine sunulmuştur. 

Öğrencilerimizin göstermiş oldukları ilgiden ve ihtiyaçtan dolayı okulumuzda yıl boyunca açık tutulacak, hizmet verecek Okul Paylaşım Mağazamızın açılma hazırlıklarına da başlanmıştır. 

Ayrıca okulumuz öğretmenleri, Okul Aile Birliği ve velilerimizin de katkılarıyla yiyecek standı da misafirlerimizi farklı lezzetlerle buluşturmuştur.  

 

Aynı gün gün boyunca Atatürk'ü Anma veGençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz yarışmalı oyunlarla eğlenceli vakit geçirmiş aynı zamanda öğrenci ve öğretmenlerimizden oluşan grupla mini konser verilmiştir.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Muğla Menteşe Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)