Hayat Boyu Öğrenme Şenliği

İlçemiz, 2023 Eğitim Vizyonu'na uygun olarak faaliyetler, etkinlikler yapmaya devam ediyor. 2023 Eğitim Vizyon Belgesi'nde ''Mesleki, sosyal ve kültürel becerilere yönelik hayat boyu öğrenme programları güncellenerek çeşitlendirilecek, hayat boyu öğrenme süreçlerine yönelik toplumsal farkındalığa ilişkin çalışmalar yapılacaktır'' ifadesi yer almaktadır. Bu kapsamda ilçemizde öğrenci, öğretmen ve veli katılımıyla hayat boyu öğrenme şenliği yapıldı.

İkizdere Halk Eğitim Müdürlüğü ve İlçe eğitim müdürlüğümüzün ortaklaşa yürüttüğü 'hayat boyu öğrenme şenliği' etkinliği düzenlendi. İkizdere İmam Hatip Lisesi, Hüseyin Fazliye Turanlı ÇPAL'nin yanı sıra okulumuz Atatürk İlk-Ortaokulu da çalışmalarıyla şenliğe renk kattı. Şenlikte 'bilim-deney, gezi-gözlem uygulamaları' kategorisinde okulumuz Bilişim Teknolojileri öğretmeni Salih Göv, 'Çizgi izleyen robot, engelden kaçan robot, otopark kapanı' projelerini; canlı performans çalışmaları kategorisinde, okulumuz Teknoloji ve Tasarım öğretmeni Emre Aslan, rölyef-ahşap oyma yapımı sanatını; aynı kategoride okulumuz ana sınıfı öğretmenleri Dilek Öner ve Ayşe Altın, okul öncesi eğitim uygulama alanı çalışmalarını; yeni fikir, ürün-eğitim ve teknik çalışmaları kategorisinde, okulumuz sınıf öğretmenlerinden Filiz Kocaman, eldeli toplama makinesi, ritmik sayma-labirent, acil durum telefonu, hece roketi, bil yansın çalışmalarını sergilemiştir.

Şenliğe katılarak bizi onure eden ilçe kaymakamımız Cafer Kaymakçı'ya, belediye başkanımız Hakan Karagöz'e, il milli eğitim müdürümüz Yaşar Koçak'a, ilçe milli eğitim müdürümüz Adem Gündüz'e ve emeği geçen bütün öğretmen, öğrencilere ve katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Rize İkizdere Atatürk Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)