"Hayat Boyu Öğrenen Mahalle" Uygulaması Başlıyor"
Hayat Boyu Öğrenen Mahalle" uygulamasıyla halk eğitimi merkezi kursları, her mahalleye taşınacak. Bu yıl İstanbul'da başlayacak pilot uygulama, 2021-2022 eğitim öğretim yılında tüm Türkiye'de hayata geçirilecek.
Uygulama kapsamında ülke genelinde yaklaşık 32 bin mahallede seçilen en az bir okulda halk eğitimi kursları açılacağını duyuran Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 7'den 70'e tüm vatandaşları bu kurslara davet etti.
"Hayat Boyu Öğrenen Mahalle" uygulamasıyla istihdamı geliştirmek, nitelikli iş gücü oluşturarak ekonomiye katkıda bulunmak, kişilerin mesleklerindeki gelişmelerini yakından takip etmek hedefleniyor.
Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.
Kütahya Altıntaş Zafer İlkokulu
İlkokul Haberleri, Kütahya İlkokul Haberleri, Kütahya Altıntaş İlkokul Haberleri, Kütahya Okulları, Kütahya Altıntaş Okulları, Kütahya İlkokulları, Kütahya Altıntaş İlkokulları
Yayın Tarihi: 10.04.2021
