Hatay / Erzin Turunçlu Burnaz Ortaokulu

Adres:Botaş Yolu Yanıkdeğirmen No214 Erzin / HATAY Web Sitesi:https://turuncluburnazortaokul.meb.k12.tr Hatay Okulları, Hatay Erzin Okulları, Hatay Ortaokulları, Hatay Erzin Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Hatay Ortaokul Haberleri, Hatay Erzin Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://turuncluburnazortaokul.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonMilli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçları benimseyen;
Öğrencilerimizin kendilerini gerçekleştirmelerini sağlayan, katılımcı demokrasiyle yönetilen, başarılı ve dinamik bir yapıya sahip, model teşkil edilecek bir okul olmak.
MisyonMilli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak;
Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
Faks(111) 111 1111
AdresBotaş Yolu Yanıkdeğirmen No214 Erzin / HATAY
İnternet Sitesihttps://turuncluburnazortaokul.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriTurunçlu Köyü, Aşağı Burnaz Köyü ve Yukarı Burnaz Köyüne eşit uzaklıkta Yanıkdeğirmen denilen yerde bulunmaktadır.
Ulaşım19Servis
Merkezden Uzaklık19
Ders Saatleri08.30-16.10
Isınma TürüKalorifer, klima
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı8
  • Öğrenci Sayısı69
  • Derslik Sayısı5
Kaynak:https://turuncluburnazortaokul.meb.k12.tr/31/04/719756/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)