Hatay / Erzin Erzin Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Telefon:326 681 5078 Adres:CUMHURİYET MAH. GÖKÇELİ CAD. ERZIN ÖĞRETMENEVI VE AKŞAM SANAT OKULU BLOK NO: 21 İÇ KAPI NO: 21 ERZİN / HATAY Web Sitesi:https://erzinogretmeneviaso.meb.k12.tr Hatay Okulları, Hatay Erzin Okulları, Hatay Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulları, Hatay Erzin Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulları, Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Haberleri, Hatay Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Haberleri, Hatay Erzin Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Haberleri
Kaynak:https://erzinogretmeneviaso.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonKaliteli, yenilikçi ve kendini sürekli geliştiren hizmetlerimiz ile öğretmenlerin ve tüm kamu personelinin tercih ettiği öncü bir kurum haline gelebilmektir.
MisyonAkademik birikimimiz beşeri ilişkilerde yetkinliğimizi baz alarak “hizmet uzmanlığı” olan kariyer hedefimiz doğrultusunda, Kendimizi geliştirmek Dahil olduğumuz işletmenin amaçları doğrultusunda birikimimizi hizmete dönüştürmek. Daima; kaliteden ödün vermeden, öğretmenlerimize, öğretmen yakınlarına ve kamuya hizmet vermek. Çalıştığımız pozisyonda en iyi olmak.
Telefon326 681 5078
AdresCUMHURİYET MAH. GÖKÇELİ CAD. ERZIN ÖĞRETMENEVI VE AKŞAM SANAT OKULU BLOK NO: 21 İÇ KAPI NO: 21 ERZİN / HATAY
İnternet Sitesihttps://erzinogretmeneviaso.meb.k12.tr
Harita
UlaşımErzin Öğretmenevi şehir merkezindedir. Otoban ve E-5 kara yoluna 5 km uzaklıktadır. Erzin, Ilıca, kaplıca, Şahin Tepesine uzaklığı 3 km, Burnaz deniz plajına uzaklığı 12 km olup Karıncalı yaylası ile Zorkun yaylasına 17 km’dir.
Isınma TürüKlima
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı3
  • Öğrenci Sayısı58
  • Derslik Sayısı9
Kaynak:https://erzinogretmeneviaso.meb.k12.tr/31/04/749925/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)