Hatay / Erzin Erzin Halk Eğitimi Merkezi

Telefon:03266812026 Adres:Hürriyet Mahallesi Hanifi Soylu Bulvarı Şehit Uğur Ekiz Sok. No.3 Erzin/Hatay Web Sitesi:https://erzinhem.meb.k12.tr Hatay Okulları, Hatay Erzin Okulları, Hatay Halk Eğitim Merkezleri, Hatay Erzin Halk Eğitim Merkezleri, Halk Eğitim Merkezi Haberleri, Hatay Halk Eğitim Merkezi Haberleri, Hatay Erzin Halk Eğitim Merkezi Haberleri
Kaynak:https://erzinhem.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonVizyonumuz
Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile Türkiye ve dünya da tercih edilen;

Takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip;

Geleneksel sanatımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan; Evrensel değerlere saygılı, toplam kalite ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen;

Türkiye ve dünyanın neresinde olursa olsun aldıkları eğitimle ihtiyaç duyulan alanlarda kendi iş başarımlarını sağlamış insanların yetiştirildiği gelişmiş ülke standartlarına eğitim veren tercih edilen; bir MERKEZ olmaktır.
MisyonTürk Milli Eğitiminin ve Yaygın Eğitimin amaçları doğrultusunda; bütün kursiyerlerin ülkesini seven, Cumhuriyete, Atatürk ilke ve inkilaplarına sahip çıkan, bilimsel, akılcı düşünüp, problemlerini çözme becerisi kazanan, toplumu oluşturan bireylerin bir bütünlük içerisinde yaşayacağına inanan, ürettikleri hizmet ve ürünlerden geçimini sağlayıp, yerel, bölgesel ve ulusal ekonomiye katkı sağlayabilen, teknolojinin insanlara hizmet verebilen bir araç olduğuna inanıp, amaçlarına ulaşmada yeterli çabayı gösterebilen, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler ve davranışlar kazandırmak için varız.



Eğitimimiz dil ,din,ırk ve cinsiyet ayrımı gözetmeksizin, ferdin ve toplumun ihtiyaçlarına göre,bireysel yetenekler doğrultusunda, teknolojik gelişmeleri takip ederek eğitim ve öğretime uygun her yerde süreklilik içinde devam etmektedir.
Telefon03266812026
Faks03266818519
AdresHürriyet Mahallesi Hanifi Soylu Bulvarı Şehit Uğur Ekiz Sok. No.3 Erzin/Hatay
İnternet Sitesihttps://erzinhem.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriHürriyet Mahallesi Şehit Uğur EKİZ Caddesi No:3 Erzin/Hatay
UlaşımKurumumuz geçici olarak Erzin Ömer HALİSDEMİR Kültür Merkezinde hizmet vermektedir. ilçe merkezine 2 km, il merkezine 110 km uzaklıktadır.Ulaşım hususi Araç , toplu taşıma araçlarıyla veya yaya olarak sağlanabilir.
Merkezden UzaklıkKurumumuz geçici olarak Erzin Ömer HALİSDEMİR Kültür Merkezinde hizmet vermektedir. ilçe merkezine 2 km, il merkezine 110 km uzaklıktadır.
Ders Saatleri08:00 - 23:59
Isınma TürüMerkezi Sistem
İnternet BağlantısıYok
  • Derslik Sayısı2
  • BT Odası Sayısı2
Kaynak:https://erzinhem.meb.k12.tr/31/04/231759/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)