Hatay / Arsuz Nergizlik İlkokulu

Telefon:03266472300 Adres:Nergizlik Mahallesi Arsuz/HATAY Web Sitesi:https://nergizlik.meb.k12.tr Hatay Okulları, Hatay Arsuz Okulları, Hatay İlkokulları, Hatay Arsuz İlkokulları, İlkokul Haberleri, Hatay İlkokul Haberleri, Hatay Arsuz İlkokul Haberleri
Kaynak:https://nergizlik.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmak.
MisyonAtatürk ilkelerine bağlı, laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen, okuyan, soran, sorgulayan, araştıran, düşünen ve düşüncelerini düzgün ve rahat bir şekilde ifade eden, başkalarının düşüncelerine saygı duyan, aldığı sorumlulukları yerine getiren, Türk kültürüne, örf ve adetlerine sahip çıkan, zoru başarmanın kolay, imkansızı başarmanın zaman alacağını bilecek kadar kendine güvenen, paylaşmayı bilen, yaratıcı, hoşgörülü, katılımcı, doğayı ve hayvanları seven ve koruyan bireyler yetiştirmek.
Telefon03266472300
AdresNergizlik Mahallesi Arsuz/HATAY
İnternet Sitesihttps://nergizlik.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriMahalle
Ulaşımİlçe Merkezine 33 km, İl merkezine 62 kmMahallemiz kırsal kesimde kalmaktadır. Büyükşehir olmadan önce köy statüsünde bulunmaktaydı. Sabit bir ulaşım şekli yoktur. Özel araç ile ulaşım sağlanmaktadır.
Merkezden Uzaklıkİlçe Merkezine 33 km, İl merkezine 62 km
Ders SaatleriDERS BAŞLAMA: 08:40
DERS BİTİŞ : 13:50
Isınma TürüKALÖRİFER
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı8
  • Öğrenci Sayısı60
  • Derslik Sayısı9
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://nergizlik.meb.k12.tr/31/06/723422/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)