Hatay / Antakya Alahan Ortaokulu

Telefon:03262455096 Adres:Mustafa Kemal Üniversitesi yanı Alahan Mah. Antakya/HATAY Web Sitesi:https://alahanortaokulu.meb.k12.tr Hatay Okulları, Hatay Antakya Okulları, Hatay Ortaokulları, Hatay Antakya Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Hatay Ortaokul Haberleri, Hatay Antakya Ortaokul Haberleri
Sistemimizde okula ait haber bulunamadı.
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÜlke çapında şeffaf ve nitelikli eğitim veren, gerçekleştirdiği sosyal,kültürel ve sportif faaliyetlerle başarılara doğru koşan, çağdaş bir eğitim ve kültür merkezi olmak.
MisyonTopluma öğrenmeyi yaşam biçimi şeklinde algılayan, çalışmayı ve yaşamayı seven, kendiyle barışık kendiyle yarışan bireyler kazandırmaktır.
Telefon03262455096
AdresMustafa Kemal Üniversitesi yanı Alahan Mah. Antakya/HATAY
İnternet Sitesihttps://alahanortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriArazi yapısı itibarı ile dağ yamacı olup engebelidir.Hakim iklim tipi Akdeniz iklimidir, Bitki Örtüsü maki, genelde zeytin ağaçları ve çayın geçtiği yerler yeşil bir alana sahiptir.

Köye Sınır Komşusu Olan Yerleşim Birimleri Şunlardır;

1.Zülüflühan Köyü
2.Anayazı Köyü
UlaşımAntakya Merkez İlçesinin kuzeybatısı ve ana yoldan 2 km içeridedir.Sınır komşuları Zülüflühan ve Anayazı Mahalleleridir.Güneydoğusunda Mustafa Kemal Üniversitesi Tayfur Sökmen Kampüsü bulunmaktadır. Mustafa Kemal Üniversitesi ile komşudur. Antakya ilçe merkezine 13 km mesafededir.Tayfur Sökmen Kampüsü’ne her 5 dakikada bir otobüs bulunmaktadır.Merkezle Okul arasında ulaşım bu açıdan kolay sağlanarak halkın çeşitli ihtiyaçlarını gidermede kolaylık sağlanmaktadır. Okul çevresinde çok sayıda eşyalı, kaloriferli internetli, apart daireler mevcut olup ev-barınma sorunu bulunmamaktadır.
Merkezden UzaklıkAntakya Merkez İlçesinin kuzeybatısı ve ana yoldan 2 km içeridedir.Sınır komşuları Zülüflühan ve Anayazı Mahalleleridir.Güneydoğusunda Mustafa Kemal Üniversitesi Tayfur Sökmen Kampüsü bulunmaktadır. Mustafa Kemal Üniversitesi ile komşudur. Antakya ilçe merkezine 13 km mesafededir.
Ders Saatleri08:40-14:50
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı7
  • Öğrenci Sayısı71
  • Derslik Sayısı4
Kaynak:https://alahanortaokulu.meb.k12.tr/31/01/723765/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)