Hatay / Altınözü Hanyolu Ortaokulu

Telefon:03262521025 Adres:Hanyolu Mah./Altınözü/HATAY
İle 26 km, İlçeye 21 km dir.
Öğretmeler ilden okula servis ve köy arabaları ile ulaşımlarını yapmaktadır.Köy arabaları belli saatlerde ulaşım sağlamaktadır.
Web Sitesi:https://hanyoluortaokulu.meb.k12.tr Hatay Okulları, Hatay Altınözü Okulları, Hatay Ortaokulları, Hatay Altınözü Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Hatay Ortaokul Haberleri, Hatay Altınözü Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://hanyoluortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBiz her çocuğun içinde özgür çok yönlü bir birey olarak yetişmesini sağlayacak değerler olduğuna,toplumun mutluluğunu sağlamanın,cehaleti ortadan kaldırmanın ve demokratik bir toplum yaratma ancak toplumların iyi yetiştirilmiş bireylerince sağlanabileceğine;bu nedenle de insan için gösterilecek en önemli çabanın eğitim olduğuna inanıyoruz.Bütün bu değerlerin yanı sıra topluma yararlı olacak kişilik özelliklerini de kazandırmak hedefimizdir.
MisyonUlusal ve evrensel değerleri ,birikimleri kavrayan ve onlara katkıda bulunan,değişim ve gelişime açık,Atatürk ilkelerine bağlı,laik ve demokratik toplum düzeni benimseyen,kendine güvenen,çevresine saygılı,yaratıcı ve farklı düşünebilen özgür,hoşgörülü,katılımcı,sorumluluk sahibi bireyleryetiştirmek.
Telefon03262521025
AdresHanyolu Mah./Altınözü/HATAY
İle 26 km, İlçeye 21 km dir.
Öğretmeler ilden okula servis ve köy arabaları ile ulaşımlarını yapmaktadır.Köy arabaları belli saatlerde ulaşım sağlamaktadır.
İnternet Sitesihttps://hanyoluortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriHanyolu Köyü/Altınözü/HATAY
UlaşımÖğretmeler ilden okula servis ve köy arabaları ile ulaşımlarını yapmaktadır.Köy arabaları belli saatlerde ulaşım sağlamaktadır.
Merkezden Uzaklıkİle 26 km, İlçeye 21 km dir.
Ders Saatleri08:40-15:15
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKALORİFER
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı8
  • Öğrenci Sayısı99
  • Derslik Sayısı10
Kaynak:https://hanyoluortaokulu.meb.k12.tr/31/01/727341/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)