Hasan Sazcı´yı Kaybettik

Ülkemizin aydınlanma hamlelerinden biri olan Kepirtepe´nin 1968 mezunlarından ve aynı zamanda Kepirtepeliler Eğitim Vakfı Onur Üyesi Sayın Hasan Sazcı´yı kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içindeyiz.

 

 

Bir köy çocuğunun, Cumhuriyet´in sunduğu imkanlarla gerek ülkemizde, gerekse yurt dışında neler başarabileceğini göstermesi bakımından önemli bir örnek olan Hasan Sazcı´yı rahmetle anıyor, kederli ailesine, yakınlarına ve tüm Kepirtepe ailesine başsağlığı diliyoruz. 


2016/2017 Öğretim yılı açılış programında ilk dersi de veren Hasan SAZCI, öğrencilerimize hitaben konuşmasında; üç üniversite bitirdiğini, ancak bu üniversitelerde aldığı eğitimden çok Kepirtepe´de aldığı eğitimin meslek hayatında daha fazla işine yaradığını ifade etmişti. Marmara Üniversitesindeki ders programını tehir ederek Kepirtepe´nin açılış programına geldiğini, Kepirtepe´nin kendisi için herşeyden daha değerli olduğunu da belirmişti.


Konuşmalarında genç Kepirtepelilere vasiyetinde, araştıran ve sorgulayan aynı zamanda da sosyal bireyler olmalarını istemiştir. 


Kepirtepe ailesi, Hasan SAZCI´yı kaybetmenin derin hüznünü yaşamaktadır.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kırklareli Lüleburgaz Kepirtepe Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)