Harmanlanmış İngilizce Eğitimini Okulumuz Öğretmenlerine Tanıttık

Projemiz sayesinde öğrencilerimizin başta İngilizce dersi olmak üzere tüm derslere daha aktif katılmaları, okula devam oranlarının arttırılması, öğretmenlerini ve arkadaşlarını daha çok benimsemelerini ve kabul etmelerini, motivasyonlarının en üst noktalara çıkmasını ve okulu daha çok sevmelerini sağlamayı amaçlamaktayız.

 

Projemizi gerçekleştirmek istememizin en büyük nedenlerinden biri de ilimizdeki okullarımızda bulunan personelimizin İngilizce eğitimini farklı yöntem ve teknikleri kullanarak anlatabilme yetkinliklerinin arttırılmasıdır

Projemizle öğretmenlerimize Avrupa'da anadili İngilizce olan bir ülkede İngilizce dersinin öğretiminde kullanılan farklı, çağdaş, güncel ve etkili yöntem ve teknikleri öğreten bir kursa göndermeyi planlamaktayız.

Öğretmenlerimiz proje süresince Türkiye'de bulamadıkları yabancı dilde iletişim fırsatını yakalayacaklar ve anadili İngilizce olan buülkede hem konuşma pratiği yapabilecek hem de İngilizcenin nasıl daha etkin öğretileceğine yönelik 8 günlük (hafta sonları ve gidiş geliş süreleri hariç)yapılandırılmış bir kurs alacaklardır.

Projemiz sonucunda İngilizcenin teknoloji, müzik, drama ve sanat gibi farklı disiplinlerle harmanlanarak öğretilmesi öğrencilerin yabancı dili öğrenmek için öncelikli olarak gramer öğrenmeleri gerekliliğini ortadan kaldırabilecektir. Böylelikle, Türkçe dilbilgisi bilmeyen öğrencilerin de İngilizce öğrenmeleri sağlanabilecektir.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Van İpekyolu Vankulu Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)