Happy Etwınnıng Day. . . 9 Mayıs Etwinning Günü Kutlu Olsun

 e-Twinning, Avrupa Birliğine bağlı veya üye ülkelerden 2 veya daha fazla okulun internet aracılığıyla tarafların anlaştıkları bir konu üzerinde ortaklaşa proje geliştirmesini ve yürütmesini sağlayan işbirlikçi bir çalışma platformudur.Bu platformun çatısı altında çalışmalarıni yürüten okulumuz tüm öğretmen ve öğrencilerimizin 9 Mayıs eTwinning günü kutlu olsun...

Proje kurucusu İlkay Duru ve okulumuz öğretmenlerinden Tuğçe GÜZELEL, Musa Özgür Karatay, Hüsyin KILIÇAARSLAN, Tuğban Cengiz ile toplamla Türkiye’den 10 öğretmen Avrupa’dan (Romanya, Letonya, Sırbistan , Polonya , Slovkya, Yunanistan, Litvanya,Gürcistan, Sırbistan ) 24 öğretmenle birlikte yürüttükleri projenin amacı   öğrencilere farklı kültürleri( ülkelerin yemeklerini, önemli şehirlerini, geleneksel kıyafetlerini, başkentlerini vs.) tanıtmak, öğrencilerin dijital becerilerini geliştirmek, kültürlararsı etkileşim sağlamak.

Bu proje kapsamında öğrencilerimiz bir çok etkinlik gerleşleştirdiler. Bu etkinliklerden birisi de eTwinning günü kapsamında yaapılan etkinlikler. Öğrencilerimiz  farklı ülkelerdeki arkadaşları ile  birlikte  ortak çalışmalar yaptılar. Dijital oyunlar, puzzle oyunları oynadılar, sloganlar yazıp paylaştılar. 

 

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Eskişehir Tepebaşı Cahit Kural İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)