Halk Eğitimi Merkezi Müdürler Toplantısı

Bursa İlimize bağlı 17 ilçenin Halk Eğitimi Merkezi Müdürleri, İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sn. Nevzat GÜLTEKİN'in başkanlığında Osmangazi Halk Eğitimi Merkezi'nde toplandı. 

Toplantıda 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı'nda gerçekleştirilecek olan kurs faaliyetleri görüşüldü.

Kursların 31 Ağustos 2020 tarihinde yeterli sayıda talep ve katılımcı olması halinde kadrolu öğretmenlere açılacağını, usta öğreticilerin açacağı kursların ise; Eylül ayı içinde Halk Eğitimi Merkezlerinde müracaatlarının alınacağını, yönetmelik hükümlerine göre değerlendirme yapıldıktan sonra Ekim ayının ilk haftasında başlatılacağı belirtildi.

Bilgi ve uygulama paylaşımını her zaman ekip ruhu ile çalışmalarına yansıtan Bursa HEM müdürlerinin, Covid-19 salgını sürecinde de merkez atölyelerinde hatta ev ortamlarında kadrolu öğretmenleri ile usta öğreticileri ile sağlık ekipmanları ürettikleri ve bunu da, bedelsiz olarak vatandaşlarımızla kamu kurum ve kuruluşları ile paylaştıkları belirtildi. 

Toplantıda ayrıca Halk Eğitimi Müdürleri olarak; uzun yıllar Türk Milli Eğitimine hizmet eden İl Milli Eğitim Şb Müdürümüz Sn. Nevzat GÜLTEKİN'in Eylül ayında emekli olacağından dolayı kendisine şükranlarımızı sunduk.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Bursa Osmangazi Osmangazi Halk Eğitimi Merkezi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)