Haftanın En Temiz Sınıfı Etkinliğimiz

 Okulumuz Temizlik Kulübü tarafından her hafta düzenli olarak yapılan sınıflar arası "Haftanın En Temiz Sınıfı " yarışması düzenlenerek  öğrencilerde temizlik sorumluluk bilincinin gelişmesi ve bunun sürekliliğinin sağlanması hedefleniyor.

 Öğrencilerin okul, okul bahçesi, sınıf ve lavaboları temiz kullanma ve temiz tutma alışkanlıklarını pekiştirmek amacı ile yapılan yarışmada her hafta Temizlik Kulübü üyeleri tarafından gezilen sınıflardan en temiz olanı seçilerek kapısına temizlik sembolü afişi asılıyor ve afiş hafta boyunca sergileniyor.

 Dönem sonuna kadar en çok en temiz sınıf unvanını almaya hak kazanan sınıfın ödüllendirileceği de belirtilerek tüm sınıfların hijyen konusunda daha dikkatli olmaları, bu yönde gayret etmeleri, katılım sağlamaları ve  destek vermeleri hedefleniyor.

 Yarışmanın geçtiğimiz birinci haftasının en temiz sınıfı olmaya hak kazanan sınıfı 4/A olurken ikinci haftanın en temiz sınıfı olmaya hak kazanan sınıfı ise 4/B oldu. Sınıflarımızı tebrik ediyor, Yarışmanın koordinatörlüğünü yalan Temizlik Kulübü danışmanı Müşerref ŞENTÜRK öğretmenimize ve sınıfı 3/B' ye teşekkür ediyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Van Çatak Atatürk İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)