Hafızlık İcazet Programımız

Okul-Kur'an Kursu İş Birliğine Dayalı Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Projesi  kapsamında okulumuzda Hafız-ı Kelâm Olan 29 öğrencimiz  için icâzet programı düzenlendi.

Okul-Kur'an Kursu İş Birliğine Dayalı Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Projesi  kapsamında okulumuzda Hafız-ı Kelâm Olan 29 öğrencimiz  için icâzet programı düzenlendi.

Okulumuz Hafızlık İcâzet Programı 19.10.2023 Perşembe günü büyük bir katılım ve coşku içerisinde gerçekleştirildi.

Kur'an-ı Kerim tilâveti ile başlayan ve 29 hafızın icâzet aldığı programda açılış konuşmasını Okul Müdürümüz Salih Atilla gerçekleştirdi. Törende bir konuşma gerçekleştiren Adana Valisi Sayın Yavuz Selim Köşger, “Sevgili hafızlarımız! Kur'an’ı öğrenmenin de ötesinde hamele-i Kur’an oldunuz. Hepinizi tebrik ediyorum.” dedi.

Programa Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, İl Müftüsü Mehmet Taşcı, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke, Seyhan Kaymakamı Ekrem İnci, Seyhan İlçe Müftüsü Mehmet Yaman, Okul Müdürümüz Salih Atilla, din görevlileri, öğretmenler, hafızlarımızın aileleri ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Günün anlam ve önemine binâen bir konuşma yapan İl Müftüsü Mehmet Taşcı, "Büyük bir emeğin sonucunda hafızlarımız bu işi tamamlamış oldular. Önce hafızlarımızı, sonra annelerini, babalarını, onlara emek veren hocalarını tebrik ediyorum. Hafızlarımızın hafızlığı mübârek olsun." dedi.

Tören, Adana İl Müftülüğü Koro Şefi Tarık Karadağ ve ekibinin ilahi dinletileri, hafız öğrencilere "Hafızlık Bitirme Belgesi"nin takdîmi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından Seyhan İlçe Müftüsü Mehmet Yaman'ın yapmış olduğu duâ ile son buldu.

 

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Adana Seyhan Adana Kıvanç Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kaynak:https://adanaihl.meb.k12.tr/icerikler/hafizlik-icazet-programimiz_14336172.html
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)