Gülveren Ortaokulunda ´´beyaz Bayrak´´ Sevinci

Okulumuz “Temiz Okul, Sağlıklı Okul Projesi ” çerçevesinde uygulanan ´´Beyaz Bayrak Projesi´´ kapsamında ´´Beyaz Bayrak´´ aldı.

 

Milli Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülen ve öğrencilerin sağlığının korunması, geliştirilmesi, yüksek seviyede tutulması, eğitimde hedeflenen kaliteye erişilebilmesi, okul binalarının fiziki yapılarından ve çevreden kaynaklanan olumsuz sağlık şartlarının iyileştirilerek koruyucu tedbirlerin alınması amacıyla başlatılmış olan “Temiz Okul, Sağlıklı Okul Projesi ” çerçevesinde uygulanan ‘’Beyaz Bayrak Projesi’’ kapsamında 06 Nisan 2018 Cuma günü saat 09.30’da  “Beyaz Bayrak” almaya hak kazanan okullarımıza bayraklarının verilmesi için Mardin’de Yay Grand Hotel’de ilk defa bir tören düzenlendi.

 

 Programda Vali/Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa YAMAN, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Osman Nuri GÜLAY ve İl Millî Eğitim Müdürü Yakup SARI konuşma yaptılar. SARI tarafından okul yöneticilerine sertifika ve ‘’Beyaz Bayrak’’ takdim edildi.

 

Gülveren Ortaokulunu temsilen törene katılan okul yöneticimiz Kudbettin YENİGÜN, sertifika ve ‘’Beyaz Bayrak ‘’ aldı. Başta okul yöneticilerimiz olmak üzere ,okulumuzun ‘’Beyaz Bayrak’’ almasında katkısı olan herkese teşekkür ediyoruz.

 

 

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Mardin Midyat Gülveren Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)