Gop İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Yusuf UZANTI'nın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı için mesajı;

 

En kıymetli birlik ve beraberlik günlerimizden biri olan 19 Mayıs, bağımsızlığına düşkün esarete boyun eğmeyen milletimizin yeniden şahlanış mücadelesinin, Millî Mücadelemizin bir adımıdır. "Milletin bağımsızlığını, yine milletin azim ve kararlılığı kurtaracaktır." öngörüsü ile başlatılan mücadele günüdür. Gençlerimize spor bayramı olarak armağan edilen şanlı gündür.

Geleceğimizin teminatı sevgili gençler,

Bu bayram sizin bayramınızdır. Sizler için ne büyük mutluluktur ki; şanlı tarihimiz, kahraman ecdadımız, millet olma bilincinin en yüksek düzeyde tezahür ettiği atalarımız vardır. Ve ecdadımız bu şanlı mazinin geleceğini sizlere emanet etmiştir. Bu emaneti muasır medeniyetler seviyesinin en yüksek mertebesine getirmek için görev ve sorumluluklarınızı anlamalı, azim ve gayretle çalışmalısınız. Bilimin ışığında, teknoloji, sanat, spor ve edebiyatta başarılı yüreğinde sonsuz iman ve inanç ile yetişen neslimizsiniz. Ve yine sizler, kahraman ecdadımızın bin bir fedakarlıkla var edip sizlere emanet ettiği bu mirası, iç ve dış tehditlere karşı koruyup kollayacaksınız. Mirasınız kuvvetli, göreviniz kutsaldır. Ülkemiz için, bayrağımız için, her parçası şehit kanıyla sulanmış bu topraklar için; aklınızı bedhahlardan koruyarak, cesaretiniz ve heyecanınız ile çok çalışmalısınız.

Sorumluluklarınızın bilincinde olarak hayatınıza yön vermeniz temennisi ve bu duygularla ülkemizin, milletimizin ve siz gençlerimizin 19 Mayıs'ın 101. yıl dönümünde, Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı kutluyor, başta Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bize bu toprakları vatan kılan tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

Yusuf UZANTI

İlçe Milli Eğitim Müdürü

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Gaziosmanpaşa Arman Polat Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)