Giresun / Merkez Sayca İmam Hatip Ortaokulu

Telefon:04542832253 Adres:Giresun Merkez Sayca Köyü Kalafatlı Mahallesi No7
15 km
Malpazarından Manar Minibüslerine binilir. Burhaniye Köprüsünü geçtikten sonra ilk köprünün yanında okulumuz yer almaktadır. (Batlama Grup Yolu)
Web Sitesi:https://saycaimamhatiportaokulu.meb.k12.tr Giresun Okulları, Giresun Merkez Okulları, Giresun İmam Hatip Ortaokulları, Giresun Merkez İmam Hatip Ortaokulları, İmam Hatip Ortaokulu Haberleri, Giresun İmam Hatip Ortaokulu Haberleri, Giresun Merkez İmam Hatip Ortaokulu Haberleri
Kaynak:https://saycaimamhatiportaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonSayca İmam-Hatip Ortaokulu olarak ; Türk Milli Eğitiminin Genel amaçları ve Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda, bilim çağının gerektirdiği bilgi, beceri ve davranış özelliklerini gösteren, çevresi ile birlikte ülkemizin kalkınmasında ve ilerlemesinde etkili olan,üretken ve girişimci, milli birlik ve bütünlük bilinci kazanmış, Atatürk Milliyetçiliğini benimsemiş, katılımcı demokrasiye inanan, insan haklarına saygılı, haklarını bilen ve arayan, sorumluluk duygusu gelişmiş, kendine güvenen ve inanan, aydın, kültürlü ve bilinçli, ülke, çevre ve dünya sorunlarına duyarlı ve ülke çıkarlarını kendi çıkarlarının üzerinde gören, hukukun üstünlüğünü benimsemiş ve kabullenmiş, doğruyu sadece bilen değil, aynı zamanda uygulayan insanlar yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.
MisyonSayca İmam-Hatip Ortaokulu öğrencilerini Türk Milli Eğitiminin amaçları ve Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda bir üst öğrenime ve hayata iyi bir şekilde hazırlamak, öğrencilerimizi, aklın ve bilimin aydınlığında, ülke ve dünyada gelişen olaylara ilgili, düşünen, araştıran ve yorumunu ortaya koyan bireyler yetiştirmek, bu okuldan sonra istedikleri liseye geçebilecek bilgi birikimi verilmiş olarak mezun etmek, ileriki yaşantılarında iyi bir meslek edinmiş bir birey olarak görmektir.
Başarılar2016-17 Eğitim Öğretim yılında Okul Badminton takımı il 3.sü oldu.
2019-2020 eğitim öğretim yılı okullar arası yapılan yıldızlar badminton turnuvasında okulumuz kızlarda il 4.sü erkeklerde il 3.sü olmuştur.
2021-2022 eğitim öğretim yılı okullar arası yapılan yıldızlar dart müsabakalarında okulumuz erkeklerde il 2.si olmuştur.
Telefon04542832253
Faks04542832233
AdresGiresun Merkez Sayca Köyü Kalafatlı Mahallesi No7
15 km
Malpazarından Manar Minibüslerine binilir. Burhaniye Köprüsünü geçtikten sonra ilk köprünün yanında okulumuz yer almaktadır. (Batlama Grup Yolu)
İnternet Sitesihttps://saycaimamhatiportaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriSayca Köyü-Merkez/GİRESUN
UlaşımMalpazarından Manar Minibüslerine binilir. Burhaniye Köprüsünü geçtikten sonra ilk köprünün yanında okulumuz yer almaktadır. (Batlama Grup Yolu)
Merkezden Uzaklık15 km
Servis BilgisiServis yok.
Ders Saatleri08:30 - 14:40 Pazartesi, Salı, Perşembe , Cuma
08:30 - 15:30 Çarşamba
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerBadminton, Voleybol, Masa Tenisi, Atletizm, Dart
Bilimsel Etkinlikler4006 TUBİTAK Bilim Fuarı
ProjelerOrtaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması
  • Öğretmen Sayısı10
  • Öğrenci Sayısı50
  • Derslik Sayısı4
Kaynak:https://saycaimamhatiportaokulu.meb.k12.tr/28/01/760585/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)