Gıda ve Su Sektöründe Çalışanlar İçin Hijyen Eğitimi

GIDA VE SU SEKTÖRÜNDE ÇALIŞANLAR İÇİN HİJYEN EĞİTİMİ KURSU 

 

Kurumumuz bünyesinde Gıda ve Su sektöründe çalışanalar için Hijyen Eğitimi Kursu açılacaktır. Başvurunuzu Dazkırı Halk Eğitimi Merkezimizden yapabilirsiniz.

PROGRAMIN UYGULANMASIYLA İLGİLİ AÇIKLAMALAR

1. Hijyen Eğitimi Yönetmeliği kapsamında, gıda ve su sektöründe çalışanlar hijyen eğitimi almak mecburiyetindedirler. Bu kapsamda hazırlanan kurs programında hijyen kurallarına uygun çalışmanın önemi, hijyen kurallarına uygun çalışma ve hijyen eğitimi mevzuatı ile ilgili bilgiler verilmektedir.

2. Kurs Programı, Millî Eğitim Bakanlığında görevli alan öğretmenleri ve alan uzmanları ile iş birliği içinde hazırlanmıştır.

3. Konuların öğretiminde ağırlıklı olarak mesleki yeterlik kazandırmaya yönelik yöntem ve teknikler uygulanır. Anlatım, soru-cevap, grup çalışması, tartışma, araştırma, uygulama yapma vb. yöntem ve teknikleri uygulanabilir.

4. Programın uygulanmasında gerektiğinde iş piyasasının eğitim olanaklarından faydalanılabilir.

5. Gıda ve su sektöründe çalışanlar için hijyen eğitimi kurs programının kazanımları ve içeriği yoluyla kursa katılan bireylere aşağıdaki tabloda verilen değerlerin kazandırılması ve geliştirilmesi hedeflenmiştir.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Afyonkarahisar Dazkırı Dazkırı Halk Eğitimi Merkezi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)